Újra zeng az erdő! Szarvasbőgés túrák

Ft

Kategória:
 • A TÚRA LEÍRÁSA

  A Pilisi Parkerdő Budapesti Erdészete idén ősszel is szakemberek által vezetett szarvasbőgés túrákkal várja az érdeklődőket. A naplementébe hajló erdőben egy igazán izgalmas és hangulatos koncertre invitáljuk önöket, ahol fültanúi lehetnek a szarvasbőgésnek és a szarvas bikák viadalának jellegzetes agancscsattogásának, szerencsés esetben pedig szemtanúkká is válhatnak.

  A túra hossza 2-3 km, amely során a szakvezetőnktől érdekes, mini előadásokat hallgathatnak meg, többek között a vadgazdálkodás történetéről, a hazai vadfajokról köztük különösen a gímszarvas életének rejtelmeiről.

  A vezetett túra létszámát 30 főben maximalizáltuk

  Találkozóhely: Budakeszi Vadaspark parkolója (a kőbagolynál).

  Az túrák indulásának időpontja 17 óra, gyülekezés 16:45-kor. Kérjük Önöket, hogy időben érkezzenek a találkozóhelyre, mert a túrákat pontosan indítjuk el.

  Ajánlott öltözet: zárt cipő, az időjárásnak megfelelő ruházat, lehetőség szerint sötét színben. Fényképezőgépet csak vaku nélkül lehet használni. Távcső használata javasolt és a túra végén a fejlámpa is hasznos lehet.

  Több éves tapasztalatunk alapján a túrát csak 6 éves kor fölött ajánljuk.

  Kutyabarátok vagyunk, de erre a rendezvényre jövet inkább hagyják otthon a négylábú kedvenceiket, mert ők nem tarthatnak velünk a túrán. Fontos elmondanunk, hogy nem garantált, hogy szarvasbőgést hallhatnak a résztvevők, hiszen a vadvilág kiszámíthatatlan és ösztönös.

  ÁRAK:

  Hétköznap (hétfő-csütörtök) : gyerekeknek (14 éves korig) 1500 Ft, felnőtteknek 2500 Ft

  Hétvégén (péntek-szombat -vasárnap): gyerekeknek 2000 Ft, felnőtteknek 3000 Ft

  KAPCSOLAT:

  Kérdésük, észrevételük esetén forduljanak bizalommal a Budapesti Erdészet munkatársához:

  Mlecsenkov Éva

  email: mlecsenkov.eva@pprt.hu

  Tel: +3630 2273375 • Sorry, there are no more of this item.
 • Sorry, there are no more of this item.
 • Hidden
  Sorry, there are no more of this item.
 • Sorry, there are no more of this item.
 • 0,00 Ft
 • A biztonságos és kényelmes fizetést a Barion Payment Zrt biztosítja, engedélyszám: H-EN-I-1064/2013 A bankkártya adatai nem láthatóak a bolt számára.